Echipamente, consultanta si
solutii integrate pentru pre-press

Impozitie pentru tipar offset

Exista produse software create special pentru tipar offset, indiferent daca sunteti o tipografie mica sau mare, daca expuneti film pe imagesetter sau placi pe CTP, daca dispuneti de una sau mai multe masini de tipar indiferent de tipul lor - rotativ sau plan. Toate acestea sunt echipate cu tehnologie hot-folder pentru automatizarea procesului de impozitie si pentru integrarea usoara cu fluxul dvs. de productie existent indiferent de tipul acestuia.

Template-urile dinamice salveaza timp de procesare - aceasta tehnologie va permite sa trimiteti in unul si acelasi hot-folder fisiere cu numar variabil de pagini sau cu formate diferite de pagina. Impostrip citeste parametrii lucrarii si adapteaza impozitia in locul dvs. Folosind template-urile dinamice nu mai este necesar sa creati zeci sau sute de template-uri pentru fiecare format de lucrare.

Programele de impozitie pentru offset pot manipula cantitati impresionante de lucrari pe ora. Pregatiti cu usurinta lucrari pentru mai multe CTP-uri simultan datorita prelucrarii native PDF fara conversie intermediara la PS (PDF-in, PDF-out). Puteti controla cu usurinta produsul final - aveti intotdeauna disponibila functia de previzualizare in timp real a impozitiei create. Ajustati impozitia finala si vedeti pe loc modificarile - preview inclusiv pentru PDF, zoomabil.

Nestra distribuie produsele Ultimate Technographics,
liderul de-facto in domeniul impozitiei worldwide:

Avantajele IMPOSTRIP:

VITEZA DE PROCESARE mult superioara altor programe de impozitie datorita arhitecturii client-server si nucleului ultrarapid de procesare nativa PDF

FLEXIBILITATE datorita tehnologiei client-server, pot fi folosite mai multe statii/posturi de lucru conectate la server sau numai pe server (Solo)

FLEXIBILITATE prin marea diversitate de formate de fisier-sursa acceptate - PS, EPS, TIFF, PDF si print din peste 80 de aplicatii DTP incluzand ultimele versiuni Adobe CS4 si Quark XPress 7/8. Impostrip genereaza paginile montate in format PS, PDF, JDF, PJTF si poate genera fisiere CIP3

COMPATIBILITATE : Impostrip se poate usor integra in diverse solutii de workflow precum Agfa Apogee, Fuji Celebrant, Xitron, ECRM Workmates, Polkadots PrePage-it, Artwork Systems, Rampage, Xerox etc.